Get the latest Flash Player to see this video.

 

Video Details

Socialistet kthyen ne Shkoder, duke prezantuar programin politik, pergjigje per nje nder ceshtjet me te ndjeshme, ate te sjelljes se opozites neser nese do te jete ne pushtet, me ata qe akuzon sot si te korruptuar dhe te implikuar ne krime. Sajmir Tahiri tha se zyrtaret e korruptuar dhe qe kane s... More

Added Mar 9, 2013  

Channel News

Duration 1:18   |   views 356


Tags


Permalink:

hindi Powered by YOUTUBE