Get the latest Flash Player to see this video.

 

Video Details

"Drejtësia në Kosovë" transmeton
ionin për vrasjen tragjike mes
ljarëve në fshatin Reshtan të
rekës. Si erdhi deri te rrahja dhe
ja mes familjarëve? Kush ja vrau djalin
Kryeziut? Pse u bënë miku dhe vëllai
ër familjes së Nuhiut? Sa djemë ju
osën Nuhi Kryeziut? Çka r... More

Added Nov 18, 2012  

Channel News

Duration 68:3   |   views 182012

Rating:


Tags


Permalink:

hindi Powered by YOUTUBE