Get the latest Flash Player to see this video.

 

Video Details

Kenge Labe nga "Jehona Labe" ç'me ka
e malli rende, per nje stane ne korie, te
dhente kur vine ne tende, te ulem dhe
ne hije. Rrugen le ta bej ne kembe, te
je rreze nje lajthie, te kerrit mallin ne
, te me lag vesa qe bie. Te ve kopene ne
unge, nje nga nje ti shkoj tez... More

Added Oct 18, 2012  

Channel Music

Duration 3:1   |   views 3560

Rating:


Tags


Permalink:

hindi Powered by YOUTUBE