Get the latest Flash Player to see this video.

 

Video Details

Emisioni Info Magazine me Kushtrim Sadikun me 27/03/2013 Musafiret : Dr.Shefqet Krasniqi dhe Avni Rudaku Tema: Sa ka ndikuar Islami ne ruajtjen e identitetit Shqiptar More

Added Mar 27, 2013  

Channel Entertainment

Duration 37:37   |   views 19841

Rating:


Tags


Permalink:

hindi Powered by YOUTUBE